ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κρέμα γάλακτος
1 κουβερτούρα ( γάλακτος )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει σαντιγί.

2. Λιώνετε την κουβερτούρα ( γάλακτος ) σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

3.  Αφήνετε για περίπου ένα λεπτό τη σοκολάτα να κρυώσει και στη συνέχεια την αναμιγνύετε μαζί με την σαντιγί.

4. Βάζετε την μους σε μπολ και γαρνίρετε με τρούφα ή φράουλες ή ζαχαρωτά ή τρίμματα σοκολάτας και την βάζετε στο ψυγείο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο