ΚΡΕΠΕΣ



ΥΛΙΚΑ

2 αυγά
1 φλ. γάλα
1 φλ. αλεύρι
1/2 κ.γ αλάτι
2 κ.σ λιωμένο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε καλά τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο. Σκεπάζουμε το χυλό για 30 λεπτά. Ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα του χυλού σε αντικολλητικό τηγάνι και περιμένουμε να ψηθεί η κάτω μεριά. Μόλις ψηθεί την γυρίζουμε από την άλλη μεριά. Όταν είναι έτοιμη την βγάζουμε από το τηγάνι και την γεμίζουμε με ό,τι θέλουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

Πραλίνα σοκολάτα
Μία μπανάνα

Ξεκινάμε αλείφοντας την κρέπα με την πραλίνα.


Ξεφλουδίζουμε μία μπανάνα και την τοποθετούμε μέσα στην κρέπα.


Τέλος ρολάρουμε την κρέπα με την μπανάνα και την κόβουμε σε κομματάκια.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο