WEIRD BEAUTY HACKS

1. Concealer


Αν έχετε τρομερό πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους τότε τοποθετείστε πρώτα λίγο κόκκινο, ενυδατικό κραγιόν πάνω από τους μαύρους κύκλους σας και έπειτα από πάνω το concealer. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε καλύτερη κάλυψη και πιο φυσικό αποτέλεσμα.


2. Baking


Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε πούδρα κατάλληλη για το bake του προσώπου τότε χρησιμοποιήστε λίγο baby powder. 


3. Σπασμένη σκιά



Αν έχετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα με το να σας σπάνε συνέχεια οι σκιές τότε αυτό το hack είναι για εσάς. Διαλύστε ακόμα περισσότερο την σπασμένη σκιά σας ακόμη περισσότερο μ' ένα αιχμηρό αντικείμενο όπως ένα μικρό ψαλιδάκι ή μια οδοντογλυφίδα και στη συνέχεια προσθέστε λίγες σταγόνες από καθαρό οινόπνευμα. Προσπαθήστε να το ανακατέψετε καλά. Πιέστε με ένα μικρό κομμάτι από απορροφητικό χαρτί. Τέλος αφήστε τη σκιά σ' ένα δροσερό σημείο έως ότου εξατμιστεί το οινόπνευμα.


4. Eyeliner (1)


Για την τέλεια γραμμή eyeliner χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι από κολλητική ταινία στη άκρη του ματιού σας ακριβώς εκεί που θέλετε να είναι το wing και έπειτα εφαρμόστε το.


5. Eyeliner (2)


Αν σας έχει τελειώσει το eyeliner, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό μαύρο μολύβι. Κάψτε την άκρη του μολυβιού και εφαρμόστε. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.


6. Mascara (1)



Πριν χρησιμοποιήσετε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες ζεστάνετε το με το πιστολάκι μαλλιών και είναι έτοιμο για χρήση.


7. Mascara (2)


Αυτό το hack είναι για όλες εσάς που έχετε το πρόβλημα με την ''ξεραμένη'' mascara. Βάλετε σε ένα ποτήρι καυτό νερό και τοποθετείστε μέσα για λίγα λεπτά τη mascara έως ότου το εσωτερικό της μαλακώσει.


8. Bronzer


Σας έχει τελειώσει το bronzer τότε μην πανικοβάλεστε, δημιουργήστε το δικό σας εύκολα και γρήγορα.


ΥΛΙΚΑ


- Baby Powder

Σκόνη Κακάο

- Κανέλα


9. Highlighter



Για πιο έντονη απόδοση του highlighter, βρέξτε πρώτα το πινέλο σας και στη συνέχεια εφαρμόστε.


10. Κραγιόν


Σίγουρα θα έχει τύχει και σε εσάς να σας έχει σπάσει ένα κραγιόν και να μην ξέρετε τι να κάνετε. Η λύση είναι μία. Μ' έναν αναπτήρα κάψτε ελάχιστα το μέρος όπου έσπασε το κραγιόν και ξανατοποθετείστε το πάνω στη σπασμένη βάση. Αφήστε το νέο σας κραγιόν για 5 λεπτά στο ψυγείο και είναι έτοιμο !!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο