SCHOOL HACKS/TIPS

1. Αν είστε κι εσείς από αυτούς που δυσκολεύονται να σηκωθούν νωρίς το πρωί από το κρεβάτι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το κινητό σας ή το ξυπνητήρι σας μακριά από το κρεβάτι σας. 


2. Ετοιμάστε την τσάντα και τα ρούχα σας από το βράδυ.


3. Υπογραμμίστε τα σημεία του μαθήματος που δυσκολεύεστε να μάθετε με χρωματιστούς μαρκαδόρους για να δώσετε περισσότερη έμφαση στα σημεία αυτά.


4. Χρησιμοποιήστε post-it για να κρατήσετε τις σημειώσεις του μαθήματος.

5. Στο τέλος της Παρασκευής σημειώστε σε ένα τετράδιο τις ασκήσεις που έχετε να κάνετε ώστε το Σαββατοκύριακο να κάνετε όσο τον δυνατόν περισσότερες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


6. Διαβάστε για περίπου 30 με 50 λεπτά με ενδιάμεσα διαλείμματα των 10 λεπτών.


7. Κάθε φορά που διαβάζετε φάτε λίγη σοκολάτα υγείας και πιείτε ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκαλιού. Η σοκολάτα σε συνδυασμό με το πορτοκάλι έχουν ορισμένα στοιχεία που βοηθούν στην κατανόηση του μαθήματος και στην μνήμη.


8. Για να μπορέσετε να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το μάθημα μπορείτε να το γράψετε σε ένα τετράδιο ή κάτι ακόμα τελείως παράλογο, γίνεται εσείς η δασκάλα και προσπαθήστε να το διδάξετε. Σίγουρα θα σας βοηθήσει.

9. Υπογραμμίστε τις λέξεις κλειδιά του μαθήματος σας για να το κατανοήσετε ευκολότερα.



10. Στα διαλείμματα που κάνατε προσπαθήστε να τρώτε όσο τον δυνατόν πιο υγιεινά γεύμα με πολλές βιταμίνες και μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό.    





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο